Personální report
AUběhla nějaká doba a Hawks přibyla nová mladá síla. Hned před létem se k nám přidala slečna Domča. Dále do týmu přišlo šikovné duo z kroužku Siki a Šuhaj.
Členové
Přepad
Ač po dlouhé době, ale přeci jsou na světě fotky z našeho přepadu dětského tábora Myšáků. Děkujeme jim za parádní zážitek a snad si i oni užili naši přítomnost.
Fotky
Navštívili jsme
Za léto a podzim letošního roku jsme navštívili řadu větších i menších akcí jako byl například Protector X (odkaz), PA Larp Eden, tradiční Alfa 03 na jejíž report se můžete v dohledné době těšit a jako poslední Radition.
Airsoftové odpoledne
Děkujeme všem zúčastněným a spřáteleným týmům za účast a podporu.
Mimo jiné také děkujeme Petru Jedlinskému z Bílé vločky.

V neposlední řadě děkujeme sponzorům a také Tynně z postradatelných za fotky – snímky od našich fotografek budou v sekci galerie brzy doplněny.

Hawks přijímají opět do svých řad Robíka, který doplní jeho oblíbený :) sniper (bravo) tým.
Fotky
Charlie 02
O víkendu 12-14.4. proběhl víkendový výcvikový camp v Novohradských horách. Děkujeme PatMat týmu za pěknou hru a fajn nedělní ukončení.
Fotky
Nový člen
V březnu 2013 tým přibral nového člena - Bromíka, můžete se na něj těšit na námi navštívených akcích.
Fotky z treninku
24.2. k nám zavítala na trenink milá návštěva. Díky Tynno.
Fotky

e-mail:
sajhawks@gmail.com

SAJ hawks o.s.
Ledenická 1147/120,
České Budějovice, 370 06

telefon: +420 775 077 135,
+420 774 646 462

Podporují nás





Old school airsoft

od: Sat-28.04. do: Mon-30.11.
rok: 2012

Jak již sám název napovídá, nejednalo se o klasický elektricko-plynový airsoft vyznačující se tuny vystříleného plastu, nýbrž o pružinový mejdan.
Akce začala poněkud rozpačitě rozehřívacími koly teamdeathmatche, kde všichni okusili, co v nich a v jejich pružinových natahovacích mazlíčcích je. Co se týče osazenstva, tak to bylo pestré, bylo i zde zastoupení neairsofťáků, což bylo dobře, neboť hra byla o to zajímavější a připomínala doby dávno minulé. Když se dostavila hra o vlajky, začal opravdu zuřivý boj, který vygradoval ve hře bombing run (alias adaptace na známého unreala tournamenta), kde jsme se snažili ukořistit krásný růžový míč a vrazit ho do nepřátelské branky. Na závěr…

-Celý článek-
Old School AS 28. 4. 2012
163 fotek, 42 MB, 83 zobrazení

Pochod Opařany 2011

od: Fri-07.10. do: Sun-09.10.
rok: 2011

Chlad proniká studenou blůzou a páteční podvečerní soumrak halí celý kraj. Jediná dvě světélka svítí...ano ano děti, je to hospoda U Šneka a opařanská škola, ve které pivo teče proudem, hovory nikdy neustávají a folk se zdatnou sekundací trampské písně nikdy neumírá. Nacházíme se v Opařanech, kolébce onoho víkendového pochodu.
Tento říjnový čas nebyl sice až tolik prosvícen a prohřátý sluncem...spíše naopak, ale vrchol sobotního dne - mawův guláš a oheň laskající svými plameny zadnice týmu - každého z nás vzpružil a hravě jsme prošli kolem řetězového mostu, který jsme až nestoudně voajéřili, až do stádlecké hospůdky. Následovalo měření rychlosti běhu na stádleckém radaru a poté jsme…

-Celý článek-

Přežití v Novohradských horách - Alfa 01

od: Fri-14.10. do: Sun-16.10.
rok: 2011

Ve 22:30 pátečního večera proběhl blezkový výsadek pěti odhodlaných mužů ze SAJ Hawks. Byli vysazeni do krutého, neznámého, člověkem nepodmaněného, divokého, nezkrotného, nočního, mrazem obklopujícího, života beroucího, horského masivu Novohradksých hor. I přes počáteční dezorientaci některých členů všichni dorazili na randezvous point Šejby během následujícího dne bez prozrazení nebo dokonce bez postřelení - příkladem šel neohrožený novějmenovaný velitel ScoutX, který dorazil na místo v 6:00 . Následoval Johny v poledne, který zažil (oproti Skorchovi) nejzmrzlejší spaní pod širákem. Dále dorazil Lapi siluetou připomínající brouka pytlíka a k večeru něžně došel romantický pár - Skorch a…

-Celý článek-

Diverzant

od: Sun-03.07. do: Mon-30.11.
rok: 2011

V novohradských hvozdech, kde srnky v poklidu srkají vodu z malebných zurčinek a divoká prasata párají místní houbaře, jsme za vlahého dne bojovali bok po boku s cílem dopravit dokumenty přes rakouskou hranici. Bohužel síla našeho družstva byla znatelně slabší než síla zkušených místních oddílů. To způsobilo zcizení našich dokumentů avšak závěrečný tlak nakonec uspěl a i přes promáčené blůzy a jako houby nasáklé boty jsme úkol splnili.